IDG Kurser

Hvem er IDG Kurser?

Optimér processerne

IDG Kurser afholder langt over 400 kurser om året. Alle vore kurser udvikles i tæt dialog med brugere, leverandører og undervisere. Det sikrer, at kurserne er opdaterede til nutidens muligheder og optimal værdiskabelse for vores kunder.

Målrettet læring

IDG's Kursers undervisere har praktisk erhvervsrettet erfaring med de kompetencer, som de formidler. Derfor lærer du at udnytte dine kvalifikationer til at varetage dine arbejdsopgaver på et højt kvalitativt niveau nu og i fremtiden.

On-site - off-site? Få det som du vil have det

Alle vores kurser kan rettes mod firmaspecifikke systemer med tilhørende opsætning, konfiguration, lokation og sprog. Kontakt os for nærmere information om et forløb målrettet til din organisations kompetencebehov.

Objektiv undervisning

IDG Kurser er 100 % leverandør- og producentuafhængige i relation til markedets it produkter, opsætning og fejlsøgningsteknikker. Sådan leverer vi objektiv undervisning uden kompromis´er.

IDG Kursers tilfredshedsgaranti. Vores kunder evaluerer os dagligt, baseret på erfaring er vi derfor overbeviste om, at du vil finde vore kurser udbytterige. Er kvaliteten på et kursus undtagelsesvis ikke tilfredsstillende, garanterer IDG Kurser dig en plads på førstkommende gentagelse af kurset.

Jobindex Media, som IDG Kurser er en del af, udgiver Computerworld, og er Danmarks absolut ledende leverandør af it nyheder på internettet, via blandt andet computerworld.dk og pcworld.dk.
Desuden arrangerer Jobindex Media konferencer samt udfører telemarketing opgaver.

Læs mere om IDG Kurser her