Microsoft

Microsoft er grundlagt på den overbevisning, at mennesker og virksomheder kan udrette ekstraordinære ting ved hjælp af teknologi, og visionen er, at gøre alle mennesker og organisationer på planeten i stand til at opnå mere. Microsoft arbejder fokuseret på at sætte kunder i stand til at drive deres digitale transformationsrejse ved hjælp af innovativ teknologi. Dette opnås ved at gøre teknologi mere personlig, ved at genopfinde produktivitet og forretningsprocesser og ved at bygge den intelligente sky.

Microsoft har været repræsenteret i Danmark siden 1989. Da Microsoft Danmark åbnede det første kontor, var der to medarbejdere. I dag har Microsoft en stærk tilstedeværelse i det danske samfund.

Forbrugere, virksomheder og organisationer anvender dagligt Microsofts produkter i et utal af sammenhænge, og over 850 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads i Microsofts danske hovedkvarter i Kongens Lyngby. Microsoft i Danmark er både stolte af og ydmyge over, at så mange partnere, virksomheder og forbrugere vælger at satse på Microsoft. Derfor gør vi, hvad vi kan for at betale tilbage i forhold til at være en aktiv og ansvarlig medspiller i det danske samfund.
Læs mere om Microsoft her